iBeer

iBeer Free 1.31

Transformeer je Android-phone tot bierglas

Met het gratis iBeer lijkt het net alsof je telefoon vol zit met bier. Wanneer je het toestel voor je gezicht houdt en kantelt, loopt het leeg als ware het een echt bierglas. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Lijkt net op echt bier

TEGEN

  • Gaat snel vervelen

Matig
4

Met het gratis iBeer lijkt het net alsof je telefoon vol zit met bier. Wanneer je het toestel voor je gezicht houdt en kantelt, loopt het leeg als ware het een echt bierglas.

Het werkt heel simpel; je drukt op de grote rode knop en het scherm vult zich met dat heerlijke goudgele sap. Zorg wel dat je het geluid aan hebt staan, want dan hoor je hoe dat gerstenat 'het glas' in wordt gegoten. Na het schenken zet je de telefoon aan je mond en zodra je deze kantelt, loopt het brouwsel er gestaag uit. Heb je jouw pintje eenmaal op, dan hoor je een (vrij onsmakelijke) boer ten teken dat het gesmaakt heeft.

Het idee achter iBeer is best grappig maar toch gaat deze app redelijk snel vervelen. Het lijkt misschien leuk om met iBeer te spelen in de kroeg. Maar zeg nou zelf, dan drink je toch liever een echte gekoelde rakker?

Met iBeer boots je een gevuld bierglas na. Niets meer en niets minder.

iBeer

Download

iBeer Free 1.31